GYEREKEK A GYEREKEKÉRT JÓTÉKONYSÁGI KONCERT

  Térkép betöltése...

  Időpont
  Date(s) - 2018/02/24
  18:00 - 20:00

  Helyszín
  Klauzál Ház

  Kategóriák Nincs Kategóriák


  A 2014 óta megrendezésre kerülő Gyerekek a gyerekekért jótékonysági esemény bevételéből eddig  a gyermekklinika  daganatos gyermekei, cukorbeteg gyermekei és a gyermek intenzív osztály súlyosan beteg  gyermekei részesültek támogatásban. A Gyerekek a Gyerekekért Alapítvány ebben az évben a  koraszülött osztály picike lakóit szeretné megajándékozni a  koncert bevételéből.

  A zenés-táncos koncerten fellép Tabatabai Nejad Flóra, akit jól ismerhetnek az egyik kereskedelmi Tv tehetségkutató  és szórakoztató műsorából. 2017-ben ő lett Európa legnagyobb nemzetközi énekversenyének  „In Memoriam” Grand Prix díjasa Litvániában.

  A fellépők között van Farkas Zsolti, aki szintén számos Tv műsor szereplője és ő kapta az „Év fiatal jazz-zenésze 2018” díjat.

  Izsó Bogival is találkozhatnak a rajongók, aki  tehetségkutató műsorok ismert szereplője, csodálatos hangjával számos alkalommal varázsolta már el a nagyközönséget.

  Továbbá fellépnek még: Matuska Tímea énekművész, a Florists együttes, Szentjobbi Endre és Tabatabai Nejad Petra táncművészek és az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny díjazott kis tehetségei: Kiss Viktória, Prezsmer Flóra, Zsákai Réka, Köszörüs Sára, Darabos Lili, Mikes Zsüliett, Bölcskei-Molnár Sára és Mayer Bence.

  Jegyár: 2.500 Ft
  Jegyek rendelhetők a koncertjegy.rendeles@gmail.com e-mail címen és a jegy.hu oldalon.

  A rendezvény a Gyerekek a gyerekekért Alapítvány szervezésében valósul meg.

  MEGOSZTÁS