KLAUZÁL JAM

Térkép nem érhető el

Időpont
2017.09.23.
14:00 - 21:00

Helyszín
Klauzál Ház


A Klauzál Jam már negyedik éve nyújt szórakozási, alkotási lehetőséget az underground művészei számára. Az idén új helyszínen, a budafoki Oroszlános udvarban teremtjük meg azt a fajta együttlétet, amely közös élményt és örömöt eredményez a hasonló érdeklődésű fiatalok számára.

A Jam egy olyan kulturális program, amelyen betekintést nyerhet a nagyérdemű a falfestmények (a Graffiti) készítésébe, a Break tánc világába, a Hiphop és a rap, funk zene műfajába. A versenyeket hozzáértő prosperáló művészek, táncosok, zenészek zsűrizik és ők is bemutatják tudásukat. A Graffiti mint kiállításként van jelen ebben a miliőben, ahol a szemlélődő nem csak a kész képet, hanem a kép elkészülését is megtekintheti.

Egy ilyen programmal lehetőséget adunk a fiataloknak arra, hogy kulturált környezetben szórakozhassanak. Az idei évben számos újdonsággal készülnünk: parkour show, BMX vs. break battle. Az eseményt tánc(BREAK), Graffiti, zenében pedig a HipHop határozzák meg, az ország számos pontjáról várjuk a nevezőket és érdeklődőket. A versenyek mellett egyéb bemutatók, amerikai autók, BMX bemutató és kiállítás színesíti a programokat. A színes programokat zeneileg DJ – show teszi még élvezetesebbé.

Nevezni lehet: klauzaljam@gmail.com e-mail címen.
Nevezési díj: 1000 Ft/fő

A belépés díjtalan!