FANTÁZIA MUSICAL STÚDIÓ
Szombat 10.00-12.00

6 éves kortól!
Életünk energia, áramlás: belekerülni és benne maradni. Most épp zenével, tánccal. Együtt, Mindannyian! Határok nélkül!
A zene és a tánc öröm. A színház játék. Mindezeken keresztül teret és lehetőséget teremtünk az önmegismerésre és kifejezésre. A zene és a zenés színjátszás egy olyan eszköz számunkra, aminek a segítségével ez könnyen megy. Erre fogékonyak a fiatalok. Ők még nem hiszik, hogy az élet a megfelelésről és valamiféle igazodásról szól.
Hisz mi lehet fontosabb, mint az érzelmeink megélése? Családban, iskolában, munkahelyen, közösségben, kapcsolatainkban. Ezek mozgatnak minket. A résztvevő fiatalokból mi, művészeti vezetők közösséget és társulatot szervezünk. Félévente/évente előadásokat hozunk létre. Játszópajtások vagyunk. Nálunk mindent lehet, de semmi nem kötelező.  Kinek a tánc, kinek az ének. Van aki mozgásban, táncban nagyon ügyes, van aki az énekben erősebb. Ki mit szeretne, miben bátrabb, nálunk azt csinálja. A többihez úgyis megjön a kedve.
Fontos számunkra, hogy felgyújtsuk a tüzet a ránkbízottakban. Mi is kaptuk, hát továbbadjuk. Hitelesek akkor vagyok, ha magunk is igaz lendülettel élünk! És bizony úgy! A többi csak mímelés. Nálunk az lehetsz, aki vagy. Akár megtaláltad, akár még keresed! Játssz csak! Erre hívunk Kicsiket, Nagyobbakat!

Oktató: Schwenk András
Tel.: 06(30)444 5950
E-mail: schwenk.andras@gmail.com

MEGOSZTÁS