FANTÁZIA MUSICAL STÚDIÓ
Szombatonként 10.00-12.00

Életünk energia, áramlás: belekerülni és benne maradni. Most épp zenével, tánccal. Együtt, Mindannyian! Határok nélkül!

A zene és a tánc öröm. A színház játék. Mindezeken keresztül teret és lehetőséget teremtünk az önmegismerésre és kifejezésre. A zene és a zenés színjátszás egy olyan eszköz számunkra, aminek a segítségével ez könnyen megy. Erre fogékonyak a fiatalok. Ők még nem hiszik, hogy az élet a megfelelésről és valamiféle igazodásról szól.

Hisz mi lehet fontosabb, mint az érzelmeink megélése? Családban, iskolában, munkahelyen, közösségben, kapcsolatainkban. Ezek mozgatnak minket. A résztvevő fiatalokból mi, művészeti vezetők közösséget és társulatot szervezünk. Félévente/évente előadásokat hozunk létre. Játszópajtások vagyunk. Nálunk mindent lehet, de semmi nem kötelező.  Kinek a tánc, kinek az ének. Van aki mozgásban, táncban nagyon ügyes, van aki az énekben erősebb. Ki mit szeretne, miben bátrabb, nálunk azt csinálja. A többihez úgyis megjön a kedve.

Fontos számunkra, hogy felgyújtsuk a tüzet a ránkbízottakban. Mi is kaptuk, hát továbbadjuk. Hitelesek akkor vagyok, ha magunk is igaz lendülettel élünk! És bizony úgy! A többi csak mímelés. Nálunk az lehetsz, aki vagy. Akár megtaláltad, akár még keresed! Játssz csak! Erre hívunk Kicsiket, Nagyobbakat!

Részvételi díj: 12.000 Ft/hó

Érdeklődés és jelentkezés:
Schwenk András
+36 30 444 5950

Kezdés: 2018. január 6.

MEGOSZTÁS