TÁ-TI-KA – HANGSZERES OVIS FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁS
Csütörtök 16.30-17.15

3-tól 6 éves korú óvódások részére, inkluzív szemléletben.

JÁTSSZUNK ZENÉT! – hisz a zenés játék ideális közeg a gyermekek testi-lelki fejlődéséhez. Élő zenével, különleges hangszerekkel, kreatív eszközökkel, kis- és nagymozgásos elemekkel átszőtt zenés játékok, a korosztály életkori sajátosságaihoz igazodó tematikával, a JÁTSSZUNK ZENÉT! Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program óvódásoknak szánt lépcsőjén. Zene szeretetére nevelés, tehetséggondozás, zenei készség-és képességfejlesztés, egyéb területek fejlesztése, a személyiség- és szociális fejlődés megtámogatása, a zenei tanulmányok előkészítése. A különböző ritmushangszerek mellett fő hangszerünk a furulya és a saját énekhangunk. Lelkes lurkóknak az iskolába lépve folytatási lehetőséget kínálnak a HANGSZERZŐ Élményzeneműhely egyéni és csoportos órái, ahol már gitározni is tanulunk.

A JÁTSSZUNK ZENÉT! Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program mindenkihez szól, 0-99 éves korig. A módszer eszközként használja a zenét a legkülönfélébb célok mentén, legyen szó zenepedagógiáról, tehetséggondozásról, zenés képességfejlesztésről vagy a személyiség- és szociális fejlődés zeneterápiás megtámogatásáról. A program főbb lépcsőfokain a résztvevők számára ingyenes Zenenavigátor® képességfelmérés és orientációs beszélgetés segíti a szülőket a gyermekük egészséges testi-lelki fejlődésének és zenei érdeklődésének legmegfelelőbb zenei tevékenység kiválasztásában. Az inkluzív szemlélet értelmében szeretettel és szakértelemmel várjuk a részképesség zavarral küzdő, vagy testi-lelki fogyatékkal élő gyermekeket és családtagokat is.

Adjuk meg a zenélés és a játék örömét a gyermekeinknek!

Tanfolyamvezető: Varga Ágnes zeneterapeuta, dalszerző és előadó, logopédus, hallássérültek pedagógusa, gyógypedagógus, ELTE-BGGYK egyetemi tanár, három gyermekes édesanya.

www.tatikazene.hu; www.facebook.com/tatikazene
Érdeklődés: 06-20-771-4361; info@tatikazene.hu

A rendszeres részvétel érdekében 10 alkalmas bérletrendszer, alkalmanként fizetve 2.000 Ft/alkalom, egy összegben fizetve 10% kedvezménnyel.

Testvérkedvezmény 50%.

Első foglalkozás: 2018.01.11.

MEGOSZTÁS