BOLDOGSÁG KLUB
MINDEN HÓNAP MÁSODIK PÉNTEKÉN

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki havonta egy alkalommal szívesen eltölt velünk 2-3 órát, amelynek célja, hogy könnyebben nézzünk szembe a kihívásokkal, legyünk képesek megbirkózni a problémákkal, és a testi-lelki egészség megőrzéséhez adjunk útmutatást.

A Boldogság klubok sikeres 3 éves múltra tekintenek vissza, melyet a Jobb Veled a Világ Alapítvány indított útjára, és tematikus forgatókönyvvel segíti a klubok munkáját, melyet önkéntes, képzett klubvezetők vezetnek. A klubtalálkozóknak minden hónapban van egy kötött témája, egy boldogságfokozó technika megismerése és gyakorlása.

Előadások:

április. 13. 17.30-20.00

Téma: A megbocsátás. A megbocsátás olyan alapvető stratégiánk, amelyben benne rejlik a boldogabbá válás lehetősége: amiként viselkedünk, és ahogyan gondolkodunk, az nagymértékben összefügg azzal, hogy végül mennyire leszünk boldogok, függetlenül attól, hogy mi bánt bennünket. A megbocsátás olyasvalami, amit kizárólag önmagunkért, és nem a nekünk sérelmet okozó másik ember érdekében teszünk.

május 11. 17.30-20.00

Téma: Az egészséges életmód. Az egészséges életmód jótékonyan hat az önbecsülésre és arra az érzésre, hogy urai vagyunk az életünknek. A testgyakorlás lehetőséget biztosít az áramlatérzésre, és olyan pozitív figyelemelterelést jelent, amely elveszi az energiát az aggodalmaskodástól és a rágódástól. Lényegében kikapcsolódást jelent, hangulatjavító, szorongáscsökkentő, energiát ad, megnyugtat, jó erőnléti állapotot biztosít.

június 8. 17.30-20.00

Téma: Az önbecsülés. Nincs egyetlen olyan probléma sem az életben, amely – valamilyen szinten – ne következne az önbecsülés hiányából. Minden, amit magunkról és a lehetőségeinkről gondolunk, minden döntés és cselekedet összhangban van az önbecsüléssel. Ezért van az, hogy az önbecsülés mértéke alapjaiban határozza meg a lelkiállapotunkat és azt, hogy mi mindent tudunk elérni az életben. A jó hír az, hogy az önbecsülés növelése tanulható!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Klubvezető: Dr Vida Józsefné

A részvétel: INGYENES

MEGOSZTÁS