60+ Szenior Program

Szeptember 14. csütörtök 15.00
VAN MÁR SZÁMÍTÓGÉPEM! HOGY MŰKÖDIK AZ INTERNET?
gyakorlati útmutató

Hogyan kereshetünk egy minket érdeklő témára, hírekre, műsorokra, filmekre? Megőrizném, amit találtam! Letölteném.. Mi az a Facebook?

Az internetet Csáki László mutatja be, aki a közös ismeretszerzést követően személyes tanácsadással is szolgál. (Számítógépparkunk korlátozottsága miatt kérjük, hogy akinek van laptop-ja, hozza magával.)

A belépés díjtalan.

Szeptember 28., csütörtök 15.00
A NYUGDÍJAS ÉVEK ÚTKERESÉSE

Nyugdíjba vonuláskor a nyugati világban rendszerint egy nagy törés keletkezik, minden megszűnik, amit addig csináltunk. Ahhoz, hogy áthidaljuk ezt a céltalan szakadékot újra meg kell találnunk saját értékeinket, újra fel kell fedezni kik is vagyunk. Erről beszélgetünk és végzünk gyakorlatokat, annak érdekében, hogy megtaláljuk mi a fontos számunkra, mi az, ami boldoggá tesz bennünket.

Előadó és a beszélgetést vezeti: Czagler Zsuzsa, coach, életút-segítő

Belépőjegy: 200 Ft, 60+ Szenior Bérlettel díjmentes.

Okktóber 5., csütörtök 15.00
INTERNET?! MIRE KELLENE AZ NEKEM?

Az Internetről szóló sorozatunk folytatásaként ismét azokat várjuk, akik most kezdenek ismerkedni az internet világágával. Megmutatjuk, hogy miért érdemes megtanulni a számítógép kezelését (videóbeszélgetések, fényképek, levelezőpartnerek, egészségügyi szolgáltatások, hírek, szórakozás…). Szeretnénk felismertetni, hogy mindezt megtanulni nem is olyan nehéz.

Az új típusú ismeretszerzés és kapcsolatépítés lehetőségeit Csáki László mutatja be, érthető, nyugdíjas társaival közös nyelven. Az előadást követően kérdésekre is felel és tanácsokkal is szolgál.

A belépés díjtalan.

 60+ Szenior Bérlet

Díja negyedévre (október, november, december hónapra): 1.500 Ft
Megvásárolható a táncesteken, a 60+ Szenior Program foglalkozásán és hétköznap 10-13 óráig a Klauzál Ház információs pultjánál.

MEGOSZTÁS