Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2017
MEGTEKINTHETŐ: 2017. DECEMBER 3.

A KIÁLLÍTÁSRÓL

A Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ nyilvános fotópályázatot hirdetett Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2017 címmel. A pályázat nyilvános, arra hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhettek. A pályázat fő támogatója a Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata és a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ.

PÁLYÁZAT CÉLJA

Kiíró szeretné a XXII. kerület természeti szépségeinek bemutatását az itt élő, vagy a kerületünkért rajongó amatőr és profi fotósok segítségével. Ennek megvalósítása érdekében Kiíró a beérkezett pályaművekből több szinten zajló bíráló bizottsági válogatás és sorrendbe állítást követően kiállítást rendez és a három legjobb pályamunkát ünnepélyes keretek között díjazásban részesíti.

Pályázat témája:

A XXII. kerületben a természeti értékek és az épített környezet kapcsolatának bemutatása. A benyújtásra kerülő alkotásokkal szemben követelmény, hogy a felvételek kerületünkben készüljenek és amit ábrázolnak, az a természetes környezetében legyen, azaz a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek, hiteles mondanivalót tükrözzenek és etikai szempontból ne legyenek kifogásolhatóak.

Kiállítás
A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ Vén Emil galériájában november 9 – december 3 között kiállítjuk a nyertes és díjazott képeket, valamint a zsűri véleményezése alapján kiállításra érdemes pályamunkákat.

A Bíráló Bizottság tagjai voltak:
Németh Zoltán alpolgármester
Budafok-Tétény Budapest XXII. Kerület Önkormányzata
Gazdik István igazgató Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ
Dr. Vankó András elnök Budafoki Fotóklub
Erdős Virág költő, fotográfus
Kömöz Gergely természetfotós, a XXVII. Sajtófotó pályázat 1. helyezettje, és az EISA Photo Maestro 2009-2010 fődíjasa

A 42 legjobb pályamunkából álló kiállítás megtekinthető: 2017. december 3-ig.

MEGOSZTÁS