Tavaszi Fesztivál 6. nap: Mesefesztivál, Barlanglakás piknik, Náray Erika és a Budafok Big Band

Május 13-án délelőtt a gyerekeké volt a főszerep a Klauzál Házban. A MAGYAR NÉPMESE SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKát csodálhattuk meg reggel, majd “Az én mesém” – rajz és meseíró pályázat díjazottjait hirdettük ki. Délután az ISZKIRI Zenekar koncertjét hallgattuk meg, miközben a GARBONCÁS JÁTSZÓRÉTEN, KÁDÁR FERKÓ FOTÓSZÍNHÁZÁBAN és kézműveskedésen vehettek részt kicsit és nagyon egyaránt.

A Barlanglakás Emlékmúzeumban könnyed hangulatú, kis vendéglátással egybekötött, múzeumpedagógia foglalkozással ismertettük meg az érdeklődőket a mai háztartási eszközök és használati tárgyak elődeivel, a hozzá kapcsolódó rövid helytörténeti előadással pedig betekintést kaphattak, a századforduló és a polgárosodó Budafok mindennapi életébe.

18.00 órakor pedig ismét a Klauzál Házba vártuk vendégeinket egy hamisítatlan jazz koncertre. A 43. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválon hagyomány szerint az előadók sorát színesíti a Budafok Big Band zenekar, amelynek sztárvendége ezúttal Náray Erika színművész- és énekesnő volt.

« 1 A 3 »
MEGOSZTÁS