MESEPÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

MESEPÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

Közönségdíj:
Berta Bendegúz és Berta Mór Mirkó kooperációjában született alkotás az Okli Bolygó titka című alkotás. Ennek a a különlegessége, hogy nem csak egy mese született, hanem illusztrálta, azaz rajzokkal látta el a testvérpár egyik tagja.
Nyereményük: Tagintézményünkbe a Balatonakali üdülőnkbe CSALÁDI hétvége.

Különdíj:
A kis könyv különleges kalandjai című pályázat. Szűcs Gréta 7. évfolyamos tanuló írta. A Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanulója. Mely a könyv szeretetéről, az olvasás öröméről szól.

1. helyezett:
Balog Szabolcs, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola 5-es tanulója, aki négy mesével is pályázott. A mi választásunk a Csúfika a csúf kis gomba című alkotásra esett. A mese tanúsága nagyon aranyos: Mindenki úgy szép amilyen!

2. helyezett:
Bubika és Döme kalandjai című mese, amit a Bükki Szlovák Nemzetiségi Általános Iskola 3. osztályos tanulói írták. Szám szerint 8 fő. Ez a mese az újrahasznosításról és a környezetvédelemről szól.

3. helyezet:
Lipták Andris 6 éves pályázó a Tündérkert Tagóvodából. Meséjének címe: Az álomautó. Nagyon aranyos fantáziavilág. Autókat házasít össze meséjében anyák napjára.

RAJZPÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS
A zsűri elnöke: Czimbal István grafikus

1. helyezett

Kovács Fanni: Frakk a macskák réme
Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola, Hajdúszoboszló

2. helyezett

Dezső Fruzsina 1. osztályos tanuló
Implon József Általános Iskola, Gyula

3. helyezett

Frivalszky Szofi Luca 5,5 éves
Tündérkert Tagóvoda

Nyeremény: Csoportdíjat kapott az óvodás csoport: Gyerekszínházi előadásunkra tisztelet jegyeket.

KÜLÖNDÍJ
ILLUSZTRÁCIÓ

Reichel Emma és Soma (10 és 8 évesek), Budafok
A világraszóló győzelem

A hajdúszoboszlói, gyulai és berettyóújfalui pályázóknak eljuttatjuk az OKLEVELEKET és ezúton is köszönjük a rengeteg pályaművet, amivel emelték az esemény színvonalát.

MEGOSZTÁS