TÁ-TI-KA – ZENÉS KORAI FEJLESZTŐ FOGLALKOZÁS
Kedd 9.15 és 10.00

0-tól 4 éves korú babák, kisgyermekek és családjaik részére, inkluzív szemléletben.

JÁTSSZUNK ZENÉT! – hisz a zenés játék ideális közeg az anya-gyermek kapcsolat kiteljesedéséhez és a gyermekek testi-lelki fejlődéséhez. Élő zenével, különleges hangszerekkel, kreatív eszközökkel, kis- és nagymozgásos elemekkel átszőtt anya-gyerek játékok, a korosztály életkori sajátosságaihoz igazodó tematikával, a JÁTSSZUNK ZENÉT! Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program babáknak szánt lépcsőjén. Lelkes lurkóknak folytatás a délutáni TÁ-TI-KA® Hangszeres ovis fejlesztő foglalkozás, ahol már furulyázni is tanulunk, majd az iskolába lépve a HANGSZERZŐ Élményzeneműhely egyéni és csoportos órái.

A JÁTSSZUNK ZENÉT! Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program mindenkihez szól, 0-99 éves korig. A módszer eszközként használja a zenét a legkülönfélébb célok mentén, legyen szó zenepedagógiáról, tehetséggondozásról, zenés képességfejlesztésről vagy a személyiség- és szociális fejlődés zeneterápiás megtámogatásáról. A program főbb lépcsőfokain a résztvevők számára ingyenes Zenenavigátor® képességfelmérés és orientációs beszélgetés segíti a szülőket a gyermekük egészséges testi-lelki fejlődésének és zenei érdeklődésének legmegfelelőbb zenei tevékenység kiválasztásában. Az inkluzív szemlélet értelmében szeretettel és szakértelemmel várjuk a részképesség zavarral küzdő, vagy testi-lelki fogyatékkal élő gyermekeket és családtagokat is.

Adjuk meg a zenélés és a játék örömét a gyermekeinknek!

Tanfolyamvezető: Varga Ágnes zeneterapeuta, dalszerző és előadó, logopédus, hallássérültek pedagógusa, gyógypedagógus, ELTE-BGGYK egyetemi tanár, három gyermekes édesanya.

www.tatikazene.hu; www.facebook.com/tatikazene
Érdeklődés: 06-20-771-4361; info@tatikazene.hu

Alkalmi jegy: 1500,-Ft / foglalkozás
Testvérkedvezmény 50%

Korlátlanul lejárható 5 és 10 alkalmas bérletek kedvezménnyel!

Folyamatos csatlakozási lehetőség!

Kezdés: 2018.01.09.

MEGOSZTÁS