NÉGY ÉVSZAK KONCERTSOROZAT – BALÁZS JÁNOS KONCERTJE
2017. SZEPTEMBER 22. PÉNTEK 19.00

Az áprilisi koncert technikai okok miatt elmaradt.
A koncert új időpontja: 2017. szeptember 22.
A korábban megváltott jegyek érvényesek a szeptemberi koncertre, valamint lehetőség van a jegyek visszaváltására is.
Megértésüket köszönjük!

Balázs János fiatalos lendülete kiemelkedő technikai kvalitással és mély zenei megértéssel párosul. Művészi ösztönei biztonsággal vezetik a profizmus legmagasabb fokára. Egyéni zenei látásmód jellemzi előadásait, mely során hangot mer és tud adni saját elképzeléseinek. Hitvallása, hogy a zene csakis a lélek legmélyebb és legőszintébb érzelmeiből születhet meg. A zene iránti igényessége és alázata garantálja a hallgatóság számára a legmagasabb művészi értéket. Koncertjeit hangos siker övezi. A hallgató nem csupán pillanatnyi élmény részese lesz, maradandó értéket vihet magával.

Jegyár: 2.500 Ft-tól
Jegyek kaphatók ITT

CZIFFRA GYÖRGY KIÁLLÍTÁS – MEGNYITÓ

Időpont: szeptember 22. péntek 17.30
Helyszín: Klauzál Ház Aula és büfé

2016-ban Balázs János hozta létre a Cziffra Fesztivált, mellyel a világhírű magyar zongoraművész emlékét, mint példaképét igyekszik ápolni, hagyatékát megőrizni.
Cziffra György budafoki kötődését kevesen ismerik, pedig regényes életének egyik legnehezebb szakaszában lakott a budafoki Bálvány utcában. A Zene Világnapjához és Balázs János koncertjéhez kapcsolódva nyílik kiállítás azokból az anyagokból, melyeket a Budafokiak őriztek hosszú éveken keresztül padlásaikon, polcaikon a világhírű művésztől.

A belépés díjtalan!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

MEGOSZTÁS